Albania Tours

Brenda Shqiperise

45319970
DescriptionVizite dy ditore ne ishullin e Sardes, ne Shkoder dhe Lezhe
Shqiperia
304755_207097486016460_1142200_n
DescriptionVizite ne Apolloni, Permet dhe Korce
Shqiperia
8lezha
DescriptionVizite ne qytetet Lezhe dhe Shkoder.
Shqiperia
19474454
DescriptionVizite ne Tirane, Shkoder, Kruje, Sarande, Butrint, Vlore, Berat dhe Durres
Shqiperia
45319970
DescriptionIshulli i Sardës, qendër e Katolizicmit mban në brendësi kanlanë e shek XII dhe kalanë mesjetare.
Shqiperia

Online Payments

Paguani nepermjet PayPal edhe nese nuk keni llogari PayPal. Mund te perdorni karten e kreditit ose debitit per te kryer transaksionin pa krijuar llogari.

Dea imobiliare

Contacts

Adresa: Bulevardi Epidamn,Lagja 3, Nr 101, Durres Al
Tel: +355 5 2 230386
Mob: +355 69 60 53 395

Please publish modules in offcanvas position.