Rodoni Cape

Visit this beautiful site

Learn more

Durres Beach

Visit this beautiful site

Learn more

Trip to Dubrovnik

Learn More

Visit Shkodra

Learn more

Rent a car

Learn more

Rent a car

Learn more

Last minute offers

Vizite ne Struge, Oher, Pogradec, Dardhe, Voskopoj ...
Koloseu, emri i vërtetë i të cilit është Anfiteat ...
Thethi është destinacioni ideal për pushime aventu ...
Pas një ndalese në Budva dhe shijimit të kafes buz ...
To be visited: Arch of Triumph, Paris Cathedral, w ...

Agjensia turistike e cila operon për me tepër se 15 vjet në tregun turistik shqiptar, duke ofruar shërbime brenda dhe jashtë kufijve. Pozicionuar me zyrë kryesore në qytetin e Durresit dhe me degët e saj ne aeroportin ndërkombëtar “Nënë Tereza”, Rinas dhe qytetin e Shkodrës, ndër vite është shndërruar në simbolin e kompetencës, seriozitetit dhe besimit të klientit.

Newsletter

Oops.. there don't appear to be any lists for you to subscribe to!

Online Payments

Paguani nepermjet PayPal edhe nese nuk keni llogari PayPal. Mund te perdorni karten e kreditit ose debitit per te kryer transaksionin pa krijuar llogari.

Dea imobiliare

Contacts

Adresa: Bulevardi Epidamn,Lagja 3, Nr 101, Durres Al
Tel: +355 5 2 230386
Mob: +355 69 60 53 395

Please publish modules in offcanvas position.